Lintrad is uw isolatiebedrijf in Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Hellevoetsluis en Maassluis

Schiedam

Isolatie van uw woning is energiebesparend

Het isoleren van alle woningen staat in de top vijf van de effectiefste maatregelen om in Nederland de meeste energie te besparen. Dit geldt ook voor de regio Rotterdam Rijnmond - West, waar onze experts laatst nog een isolatie klus hebben uitgevoerd bij Basisschool de Peperklip (Fahrenheitstraat 2-4) in Schiedam.

Hoeveel warmte verlaat uw woning via het dak, de muren en de vloer? Met de juiste isolatie houdt u de warmte binnen. Daardoor slaat de verwarming minder vaak aan en verbruikt u minder energie. Isoleer het huis goed en help mee aan een beter klimaat. Daarnaast voelt u het ook in uw portemonnee: uw stookkosten zijn lager en uw huis wordt meer waard door een zuiniger energielabel. Zo maakt u uw woning zuiniger en duurzamer.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente opdrachten

Schiedam

In een woning aan Strijensestraat (3114 PS) hadden de bewoners nog geen dak- en zolderisolatie. Na kundig advies en isolatie maatwerk kunnen ze nu genieten van een lagere energierekening.

 

Spijkenisse

Bij VV Spijkenisse hadden ze last van een tochtige kantine. Geen enkel probleem voor de isolatie specialisten van Lintrad. Zij hebben dit handig verholpen.

 

Vlaardingen

Leraren van Jenaplan Basisschool (aan Seringenstraat 5) wilden meer weten over duurzame energie. Na advies van onze experts waren ze weer helemaal op de hoogte.

 

Hellevoetsluis

Onze laatste klus in Hellevoetsluis was bij FC Vlotbrug voor het aanbrengen van muur- en vloerisolatie. Hun koude kleedkamer is verleden tijd!

 

Maassluis

In een woning aan Guido Gezellestraat (3141 BG) waren problemen met de vloerisolatie. Eén van de bij ons aangesloten isolatie experts heeft dit vlot opgelost.

Isolatie door Lintrad experts

Het isoleren van uw huis is een duurzame oplossing om energie te besparen. De vakmannen van Lintrad begrijpen dat. Wij hebben een landelijk netwerk van vakmensen, ook in Rotterdam Rijnmond - West (omgeving Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Hellevoetsluis en Maassluis). Wij zorgen voor:

  • Professionals in spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, kruipruimte-isolatie, kelderisolatie en zolderisolatie
  • De effectiefste isolatie voor het bouwjaar van uw woning
  • De hoogste milieuwinst
  • Een zuiniger energielabel
  • Goede service
  • De beste prijs voor de isolatie

Advies bij isolatie van oudere woningen

Nieuwbouwwoningen zijn gebouwd volgens de nieuwste eisen op het gebied van isolatie. Bij oudere huizen was duurzaam nog niet zo belangrijk als nu. Afhankelijk van het bouwjaar van uw woning kunt u zelf nog veel verbeteren. De verdeling is grofweg:

  • Bouwjaar 1983 tot nieuwbouw
  • Bouwjaar 1976 tot 1983
  • Bouwjaar 1976 en eerder

Lintrad experts waren laatst in Maassluis bij RK Basisschool De Dijck aan Dennendal 149. Daar hebben ze nieuwe muurisolatie geplaatst.

Isolatie toen en nu

In 1976 en eerder waren woningen nog niet voorzien van isolatiemateriaal. Deze huizen hebben veel baat bij dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Hierdoor bespaart u maximaal op de energiekosten. Ook ontdekt u dat het huis warmer blijft in de winter en koeler in de zomer. De isolatie zorgt ook voor minder tocht in de woning. Daardoor zijn de aanpassingen niet alleen prettig voor uw portemonnee, maar ook voor uw eigen comfort.

Woningen die zijn gebouwd tussen 1976 en 1983 zijn voorzien van basisisolatie. Dit bestaat vaak uit een dunne isolatielaag in de spouwmuren en in het dak. De isolatiewaarde van de materialen is in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Daardoor kunt u veel winst halen uit het verbeteren van de bestaande isolatie. Ook ligt er een grote kans in de verbetering van de vloerisolatie.

Vanaf 1983 zijn de eisen opnieuw aangescherpt. Woningen gebouwd na '83 hebben allen een redelijke basisisolatie. Hiervoor is het advies om de isolatie aan te passen tijdens een renovatie. Zo is het makkelijk om de dakisolatie mee te nemen als u toch al herstelwerkzaamheden aan het dak heeft gepland. 

Zolderisolatie voor warmtebesparing

Zolderisolatie is ideaal als u de zolder ook gebruikt als hobbyruimte of slaapkamer. Een verwarmde zolder zorgt voor veel warmteverlies. Zolderisolatie helpt u om minder CO2 uit te stoten en te besparen op uw energierekening. Onze expert kijkt eerst of er al isolatiemateriaal aan de buitenzijde van het dak is geplaatst. Dit bepaalt of er aan de binnenzijde wel of geen dampwerende klimaatfolie nodig is. Zo kan het vocht altijd weg en kan er geen dakrot ontstaan. Daarna wordt het isolatiemateriaal toegevoegd. Dit bestaat uit glaswol of isolatieplaten. In overleg wordt het netjes afgewerkt, zodat de isolatie mooi verborgen is achter een lichte wand van platen. Zo kunt u weer optimaal genieten van uw warme zolder.

Spouwmuurisolatie maakt woningen duurzaam

De isolatie van oudere woningen is flink te verbeteren door spouwmuurisolatie. Vooral woningen uit 1976 en eerder hebben geen of een zeer beperkte isolatie. Voor spouwmuurisolatie controleert een vakman uit Rotterdam Rijnmond - West eerst de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Dit mag geen oude isolatie bevatten of veel rommel van bijvoorbeeld cement en andere bouwrommel. Daarna worden gaten in de gevel geboord. Dan kan de isolatie in de spouwmuur gespoten worden en geniet u van een duurzaam huis.

De kelder van Obs De Vogelenzang aan Trombonestraat 1 in Spijkenisse is door ons voorzien van spouwmuurisolatie.

Vloerisolatie: de prettigste duurzame oplossing

Vloerisolatie is de prettigste vorm van isolatie. Met vloerisolatie voorkomt u optrekkende kou en er ontstaat minder tocht. Dat betekent warmere voeten en minder koude rillingen. U merkt het meteen!

Onze vakman bij u uit de regio kan in één dag de vloerisolatie aanleggen. Dit gebeurt vanuit de kruipruimte van de woning. Deze moet minstens 35 centimeter hoog zijn. Is uw kruipruimte lager? Neem dan contact op om meerdere mogelijkheden door te spreken. De isolatie wordt van onderaf op de vloer bevestigd. De meest voorkomende isolatie is PUR-schuim. Omdat de werkzaamheden onder de vloer gebeuren, merkt u er bijna niets van. De energierekening gaat merkbaar omlaag en u geniet van warmere voeten.

Onze laatste vloerisolatie klus was bij MSV '71 in Maassluis. De voetballers genieten nu direct van meer comfort.

isolatie

Informeer voor u begint

Voor verschillende isolatie klussen is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij uw gemeente. Soms zijn er ook lokale bepalingen waar u aan moet voldoen. Heeft u hier vragen over of wilt u subsidie aanvragen? Loop gerust eens binnen bij het desbetreffende gemeentehuis of kijk op de website.

Schiedam
Website gemeente
Gemeentehuis adres: Stadserf 1 (Rotterdam)

Spijkenisse
Website gemeente
Gemeentehuis adres: Raadhuislaan 106 (Spijkenisse)

Vlaardingen
Website gemeente
Gemeentehuis adres: Markt 11 (Vlaardingen)

Hellevoetsluis
Website gemeente
Gemeentehuis adres: Oostzanddijk 26 (Hellevoetsluis)

Maassluis
Website gemeente
Gemeentehuis adres: Koningshoek 93 (Maassluis)

Dakisolatie: een winst voor het milieu

De meeste warmte verlaat de woning via het dak. U kunt dus veel minder broeikasgassen uitstoten als u kiest voor een goede dakisolatie. Een plat dak is alleen goed te isoleren vanaf de buitenzijde. Onze vakmannen controleren de kwaliteit en waterdichtheid van het dak. De enige mogelijkheid voor isolatie bij een plat dak is het toevoegen van dakplaten. Deze worden verzwaard met bijvoorbeeld grind, zodat ze niet wegwaaien.

Een schuin dak heeft meer mogelijkheden voor dakisolatie. Dit kan vanaf de buitenkant worden gedaan, onder de dakpannen of vanaf de binnenzijde. Het is het effectiefst om de buitenzijde aan te pakken. Onze vakman zorgt ervoor dat dakisolatie goed en veilig gebeurt.

Bij een woning aan Samuel Esmeijerstraat (3132 AM) in Vlaardingen wilden de bewoners graag dakisolatie. Wij hebben dit vakkundig aangebracht.

Kruipruimte-isolatie: geef schimmel geen kans

Bij twintig procent van de woningen staat er water in de kruipruimte onder de woning. Dit is vervelend, omdat het zorgt voor een koudere vloer, een muffe lucht in huis, schimmel en optrekkend vocht in muren en meubels. De oorzaak is de condens. Deze stijgt op naar de onderkant van de vloer. Kruipruimte-isolatie en kelderisolatie zijn hiervoor de oplossing. Onze expert komt bij u langs om de kruipruimte te inspecteren. De opening hiervoor vindt u meestal bij de voor- of achterdeur of als luik bij de meterkast. De vakman verspreid EPS-isolatiemateriaal over de gehele vloer van de kruipruimte. Dit blijft los liggen, zodat het mee kan stijgen als het water hoger staat. Het materiaal voorkomt dat de condens op kan stijgen naar de onderkant van de vloer. Daardoor kan het vocht niet optrekken. Kruipruimte-isolatie helpt een beetje mee aan de isolatie en het energiezuinig maken van de woning, maar is vooral de oplossing tegen vochtproblemen.

 

paginamanagerUw regiomanager in Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Hellevoetsluis en Maassluis

Hallo, mijn naam is Joris Nijman. Op 30 oktober 1972 zag ik het levenslicht in Schiedam, waar ik nog altijd met veel plezier woon. Hier is John de Wolf ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij het Oude stadhuis en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij SVDPW om mijn vrienden aan te moedigen.

Als regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in Rotterdam Rijnmond - West te verbeteren en om bezoekers te adviseren. Naast de isolatie werkzaamheden in Schiedam, coördineer ik ook alle Lintrad opdrachten in Spijkenisse, Vlaardingen, Hellevoetsluis en Maassluis. U kunt me dus overal in de regio tegenkomen.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Betjesweg (3223 LB) in Hellevoetsluis gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Net als de isolatie klus bij sportclub SV CWO in Vlaardingen. Wilt u ook nieuwe isolatie of renoveren? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina.

Laat onze experts vakkundig uw isolatie klus uitvoeren. Dan hebt u zelf tijd om iets leuks te doen. Denk bijvoorbeeld eens aan het bezoeken van De Dorpskerk, de Grote Kerk, de Vuurtoren van Hellevoetsluis of De Monstersche Sluis. Veel plezier!

Specifieke werkgebied informatie van Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Hellevoetsluis en Maassluis.

Werkgebied

In de gehele regio Rotterdam Rijnmond - West kunt u bij ons terecht voor grote en kleine isolatie klussen. U schakelt onze experts in uit onder andere de hier weergegeven gebieden en plaatsen.

Schiedam

Gemeente: Schiedam

Netnummergebied: 010

Postcodegebied: 3100 - 3125

Spijkenisse

Gemeente: Nissewaard

Netnummergebied: 0181

Postcodegebied: 3200 - 3208

Vlaardingen

Gemeente: Vlaardingen

Netnummergebied: 010

Postcodegebied: 3130 - 3139

Hellevoetsluis

Gemeente: Hellevoetsluis

Netnummergebied: 0181

Postcodegebied: 3220 - 3225

Maassluis

Gemeente: Maassluis

Netnummergebied: 010

Postcodegebied: 3140 - 3146

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u benieuwd wat onze vakmannen uit Rotterdam Rijnmond - West voor uw woning kunnen betekenen? Net zoals ze voor Hendrik Boogaardschool (Rode Kruislaan 3) in Hellevoetsluis de isolatie hebben aangepakt? Of de isolatieklus die Lintrad isolatie experts uit Maassluis bij MSV '71 hebben uitgevoerd? Vraag dan vrijblijvend offertes op. Wij hebben een landelijke dekking van isolatie specialisten. Zo kiest u de beste prijs-kwaliteitverhouding voor een vakman bij u uit de buurt, bijvoorbeeld uit de regio Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Hellevoetsluis of Maassluis. Lintrad zorgt voor isolatie, zodat u nog meer kunt genieten van uw woning.

 

Via Lintrad ontvangt u met één druk op de knop gratis offertes van isolatie experts uit Rotterdam Rijnmond - West. Dit werkgebied omvat onder andere de plaatsen Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Hellevoetsluis en Maassluis. Omhelst dit niet helemaal uw regio? Vraag sowieso een offerte aan en geef duidelijk uw postcode weer, wij zorgen dat u in contact komt met de isolatie experts in uw regio.